Handig:

Conische rager met meerdere borstelmaten gecombineerd in 1 rager.

Kwaliteit:

Beste kwaliteit gecoate draad en borstelmateriaal.

Gebruiksgemak:

Ergonomisch, flexibel handvat voor betere sturing en controle.

Resultaat:

Efficiente reiniging voor een gezond gebit.

 

Bacteriën en tandplak verwijderen met 2TH Coniflex ragers

Speciaal voor het reinigen van ruimtes tussen tanden en kiezen zijn de 2TH Coniflex interdentaalragers ontwikkeld. Het dagelijks gebruik van een rager vormt een eenvoudige en efficiënte manier om uw gebit fris en gezond te houden en tandvleesproblemen te voorkomen.

 

Houd uw gebit gezond

Reinigen met een hoogwaardige rager van 2TH Coniflex helpt tandvleesontstekingen, gaatjes (cariës) en een slechte adem of tandsteen voorkomen. U kunt met de interdentale ragers tandplak verwijderen, net als etensresten tussen de tanden en kiezen op plaatsen waar een tandenborstel vaak slecht bij kan.

2TH Coniflex-ragers zijn verkrijgbaar in twee maten; 2-5mm en 3-7mm, elk voorzien van een hoge kwaliteit kegelvormige (conische) borstel voor een veilige en prettige gebitsreiniging.

 

Dankzij de conische vormgeving zijn de 2TH Coniflex-ragers ideaal voor gebruikers met verschillende maten tussenruimtes; De 2TH Coniflex-rager loopt van smal naar breder. Door deze vormgeving heeft u meerdere maten in 1 rager tot uw beschikking en kunt u zorgen voor een uitstekende interdentale gebitsreiniging.

Het ergonomisch flexibele handvat zorgt voor een gecontroleerde grip en sturing tijdens het gebruik.

 

De kunst van het ragen

In het begin is het gebruik van ragers soms lastig en kan het pijnlijk zijn. Het tandvlees kan gemakkelijk bloeden omdat het nog ontstoken is. Als u de rager echter dagelijks gebruikt, verdwijnt de ontsteking en dus ook het bloeden. Daarnaast wordt het gebruik minder pijnlijk. Oefening baart kunst, dat geldt ook voor ragen. Klik hier voor tips en informatie over hoe te ragen met 2TH Coniflex interdentaalragers.

 

2TH Coniflex Type A 2-5mm groen         2TH Coniflex Type B 3-7mm blauw

 

Prettig reinigen met 2TH Coniflex:

  • De 2TH Coniflex-ragers zijn ideaal voor het reinigen van interdentale ruimten, implantaten, kroon- en brugwerk en beugels.
  • De interdentale ragers worden inclusief hygiënische plastic dop geleverd, die ook gebruikt kan worden om het handvat te verlengen.
  • Het flexibele handvat en de kegelvormige DuPont™ Tynex® kwaliteitsborstel verhogen het gebruiksgemak van de rager.
  • De extra lange kegelvormige borstelkoppen zorgen voor een effectievere reiniging.
  • Er zijn twee maten ragers beschikbaar; Type A: 2-5mm en Type B: 3-7mm.
  • Door conische borstelvorm zitten er meerdere maten in 1 rager.
  • Voordeelverpakking met 10 ragers.